Algemene voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

Vintage producten zijn gebruikte producten dus enige vorm van slijtage/gebruikssporen kunnen voorkomen. Elk vintage product is uniek, je ontvangt het product dat wordt getoond op de foto’s.

Alle bedragen zijn exclusief verzend/bezorgkosten.

Verzenden per post

Als u een product besteld uit de webwinkel wordt het pakket binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling  verzonden naar het door u opgegeven adres via PostNL of DHL.

Voor het beschermen van de producten en het verpakken van uw bestelling gebruik ik bij voorkeur reeds gebruikt materiaal, hierbij gaat het om dozen en kranten ter opvulling.

De producten worden zo goed als mogelijk verpakt voor verzending. Mocht er echter tijdens het verzenden schade ontstaan dan is QueensVintage hiervoor niet aansprakelijk.

Zelf ophalen

Nadat ik de bestelling en betaling ontvangen heb zal ik via mail contact opnemen om een afspraak te maken wanneer u het product kunt ophalen in Wijchen.

Herroepingsrecht en retourneren

U heeft 14 dagen, na ontvangst van uw bestelling, bedenktijd om uw aankoop te beoordelen. Niet tevreden dan kunt u het product zonder opgaaf van reden retourneren. Om hier gebruik van te maken dient u allereerst contact op te nemen via [email protected]. U krijgt dan het orderbedrag, zonder de gemaakte verzendkosten, op uw rekening teruggestort binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. De kosten voor het retourneren van uw adres naar de webwinkel zijn ook voor eigen rekening. Alle producten, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking retourneren. Mochten producten zijn gebruikt of beschadigd dan heeft Queensvintage het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden.

Zendingen kunnen retour worden gestuurd naar:

Queens Vintage
De Weertjes 1004
6605 RB Wijchen

Identiteit van de Ondernemer

Naam: Queens Vintage, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem

Adresgegevens: De Weertjes 1004, 6605RB Wijchen

E-mailadres: [email protected]

Website: https://queensvintage.nl

KvK-nummer: 76899012